• Skisseforslag fra Arkitektkontoret Brekke Helgeland Brekke AS på Haugesund Orienteringsklubb sine nye lokaler i Djupadalen, O- hytta.
  • Gode overdekkede utearealer danner et samlende tun på skisseforlaget til Arkitektkontoret Brekke Helgeland Brekke AS for ny o- hytte i Djupadalen, Haugesund
  • Takoverbygg i tre og spilekledd fasade for orienteringsløperne i Haugesund Orienteringsklubb HIL, ifølge Arkitektkontoret Brekke Helgeland Brekke AS
  • Slik kan kaffen ligge i den nye o- hytta til Haugesund Orienteringsklubb i Djupadalen - ABHB AS
  • Perspektiv mot inngangspartiet på nye o- hytta i Djupadalen Haugesund - Arkitektkontoret BHB AS
  • Skisseforslag fra Arkitektkontoret Brekke Helgeland Brekke AS på Haugesund Orienteringsklubb sine nye lokaler i Djupadalen, O- hytta.
Prosjektnavn O- hytta Djupadalen, HIL Orientering
Adresse Djupadalen, Haugesund
Tiltakshaver HIL Orientering
Bruttoareal 150m2

HIL Orientering planlegger ny o- hytte i Djupadalen i Haugesund. Gjennom å bygge ei ny hytte med et stort tun og gode overdekkede utearealer, ønsker de å utvide tilbudet til besøkende og orienteringsløpere.

Den nye hytta ligger tilnærmet på samme plass som den eksisterende, men der bygg, adkomst og tun blir tilpasset bevegelseshemmede. Hytta skal være tilgjengelig for alle, både når den er åpen og lukket. I tillegg til samlingsrom med kjøkken samt toaletter, rommer den garderober med dusj og sovehemser for overnatting og samlinger. Romslige takoverbygg gjør det mulig for besøkende å oppholde seg rundt tunet i dårlig vær, samtidig som dette blir en god samlingsplass for orienteringsløp og stevner. Materialer som stein og ubehandlet trekledning gjør at bygget sys fint inn i naturen, og bygger opp rundt dens fjellaktige fremtoning.